Elk kind zelfverzekerd
in het leven
laten staan

Geloven in eigen kracht

 

Ik ben Debbie Winkels-Voshart. Ik woon in Zierikzee, ben getrouwd en heb twee kinderen. Na mijn PABO-diploma heb ik
14 jaar in het basisonderwijs gewerkt op Daltonschool de Vliegers te Middelharnis. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen.

 

Ik sta voor geloven in je eigen kracht en dat je van daaruit het leven de draai kunt geven die je wilt. Soms heb je daar een beetje  hulp bij nodig...

 

Mijn passie is om met kinderen te werken. Kinderen zijn puur en magisch. Graag wil ik de kinderen meegeven dat iedereen uniek is en zelfverzekerd in het leven mag staan, ongeacht waar je goed in bent.

 

In het huidige onderwijssysteem is er helaas steeds minder ruimte voor het individuele kind. Mijn doel is om samen met het kind ervoor te zorgen dat met wat extra begeleiding hij/zij in staat zal zijn om met meer vertrouwen het maximale uit zichzelf te halen. Ieder kind verdient persoonlijke aandacht!

 

Ondertussen heb ik nu 3 jaar kinderen kunnen begeleiden vanuit mijn eigen praktijk. Een ontzettend leerzaam en plezierig proces. Daarnaast begeleid ik ondertussen ook jongvolwassenen en volwassenen. Ik geniet enorm van het onderdeel mogen zijn van het proces van de persoonlijke ontwikkeling.

 

Groeimagie – Begeleiding kinderen & (jong)volwassenen

Debbie Winkels-Voshart

Lange Blokweg 15

4301 NW Zierikzee

06-42 06 28 29

debbie@groeimagie.nl

webdesign www.barryhage.nl